2012. január 16., hétfő

Emésztésjavító magok, rákmegelőzés,rák gyógyítása kékszőlőmaggal

A  boltokban kapható készételek helyett érdemes kézbe venned  az étkezésed  irányítását.

Vegyél  a boltban lenmagot, és keverd össze a termelőtől vásárolt mézzel: 2 evőkanál mindegyikből naponta.

Másik magos emésztésjavító /csak mindenki magának magának készítse a kiköpött mag miatt/, ami daganatos betegségeket is megelőzhet, sőt meg is gyógyíthat: kék szőlőt  vegyél nyáron, már eléggé ritka, de más hasznos ásványi anyagokat is nyer belőle a szervezet mint a fehér szőlőből.A  szőlő magját ne nyeld le egészben, mert az  lerakódhat az epében. Viszont a kék szőlő magját  köpd ki  és mosd le szűrőben, szárítsd  meg  szita alatt egy tányéron, így nem lepik a muslicák.A megszáradt kék szőlő magokat gyűjtsd kisméretű  zárt  befőttes üvegekbe. Mozsárban vagy  darálón porrá aprítva hozzáteheted   az ételedhez: lekvárral, mézzel, kefirrel, tejföllel, joghurttal  túróval vegyítve készíthetsz  magadnak finom és egészséges, emésztésjavító, egészségvédő  csemegét.Megéri, mert amit így nyerünk, táplálékkiegészítőként igen drágán megvehető, bár  attól valóban meggyógyulnak rákos betegek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése